0592 - 242429

Labinformatie

Tandtechniek Rolde is opgericht op 1 april 2014. Ons laboratorium is verbonden aan het Centrum Mondzorg Rolde en bevindt zich in hetzelfde pand.

 

Wij werken dan ook nauw samen met de tandartsen van deze praktijk. Daarnaast werken wij samen met Mondzorg Gieten.

Geen wachtlijst

Komt u voor een gebitsprothese, dan kunnen wij u direct helpen: ons laboratorium heeft geen wachtlijst. Onze tandprotheticus en de tandarts-implantoloog maken gezamenlijk een behandelplan voor u. Zo bent u verzekerd van de juiste specialistische zorg. 

Nieuwste technieken

In ons laboratorium maken we, naast het eerlijke handwerk, gebruik van zeer geavanceerde apparatuur. We volgen de ontwikkelingen op ons vakgebied op de voet en halen, als dat nuttig is, de nieuwste techniek in huis. 

 

Bereikbaarheid

Ons laboratorium is, net als Centrum Mondzorg Rolde, goed toegankelijk voor mindervaliden en u kunt voor de deur parkeren. U bent van harte welkom!

Centrum Mondzorg Rolde

Tandtechniek Rolde is gevestigd in hetzelfde pand als Centrum Mondzorg Rolde. Dit is een moderne, veelzijdige praktijk die met oog voor licht, sfeer en warmte is ingericht. De deskundige en enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar en zorgen dat u de beste behandeling krijgt. Wij werken nauw samen met de gespecialiseerde tandartsen van Centrum Mondzorg Rolde, hierdoor kunnen wij u goed en efficiënt van dienst zijn.

 

Mondzorg Gieten

Daarnaast werken wij nauw samen met Mondzorg Gieten. Dit is een kleinschalige praktijk met een gemoedelijke sfeer, gevestigd in Gieten. Door de korte communicatielijnen met de tandartsen in deze praktijk kunnen wij u snel en goed helpen.